Wat is een LED-display voor buiten van hoge kwaliteit?

December 3, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een LED-display voor buiten van hoge kwaliteit?

Niet alle LED-displays voor buiten zijn gelijk gemaakt.Met zoveel beschikbare opties en functies kan het een uitdaging zijn om de meest geschikte te kiezen.Sommige fabrikanten van LED-displays benadrukken de kwaliteitsniveaus, terwijl andere zich richten op het leveren van het best geprijsde LED-display voor buiten.

Voor welke zou jij willen gaan?

 

Laagste Prijs LED Displays?

Fabrikanten die zichzelf alleen op prijs verkopen, zijn doorgaans de bedrijven om bij weg te blijven.Dit soort bedrijven komen en gaan snel.Fabrikanten die de goedkoopste producten hebben, bezuinigen doorgaans op veel bezuinigingen als het gaat om het type interne component dat ze gebruiken voor het LED-display.Dit leidt tot goedkope producten van lage kwaliteit.Om de lage kwaliteit te verdoezelen, gebruiken bedrijven mooie marketingtermen om hun producten te beschrijven en te verkopen.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een LED-display voor buiten van hoge kwaliteit?  0

Typisch biedt een LED-displayfabrikant met de goedkoopste prijzen:

Lagere helderheidsniveaus - slechts 5.000-6.000 NITS

Moeilijk te gebruiken berichtensoftware - gebrek aan ondersteuning en omslachtig

Lange doorlooptijden op onderdelen en ondersteuning

Gebrek aan kwaliteitscertificeringen - niet UL-vermeld, cUL-vermeld of CE-vermeld

Slechte garantie – minimaal 2 jaar garantie op onderdelen

Pixel Sharing of Virtual Resolution – software die beweert led-displaybeelden te verscherpen, maar op de lange termijn veel problemen zal veroorzaken met de beeldhelderheid en levensduur van de LED-modules.

 

Wat is een LED-display van hoge kwaliteit?

 

Door eerlijk en openhartig te zijn over uw producten, zal uw bedrijf altijd groeien en zullen klanten uw kwaliteit vertrouwen.

Bij het zoeken naar een LED-display van hoge kwaliteit en de fabrikant controleren altijd of hun led-displays:

Temperatuur- en klimaatgetest - eenheden geschikt voor -22 graden tot 122 graden temperatuur betekent dat de fabrikant interne componenten van echte industriële kwaliteit gebruikt.Dit staat gelijk aan jarenlange betrouwbare prestaties in zelfs de zwaarste omgevingen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een LED-display voor buiten van hoge kwaliteit?  1

Doorstaat strikte tests - voordat de LED-displays worden verzonden, moeten ze worden getest op en de volgende test doorstaan: signaalintegriteit, koude start, uitgestraalde emissie, thermische, impact-, vlam-, regen-, immuniteits- en overspanningsbeveiligingstests.

Ondersteunend materiaal en gratis training - bibliotheek met vooraf opgenomen softwaretrainingsvideo's en gratis live softwaretraining.

Productiekwaliteit - productie die ISO 9001: 2008 gecertificeerd is, is een geweldig teken van een solide bedrijf.Dit type certificering staat gelijk aan kwaliteit.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een LED-display voor buiten van hoge kwaliteit?  2

Garantie - minimaal 2 jaar garantie.Elk bedrijf dat de garantie zelf afhandelt en geen gebruik maakt van een externe verzekeringsmaatschappij, betekent dat de fabrikant gelooft in de kwaliteit van de producten die hij produceert.