Hoe het LED-scherm onderhoudt tijdens de zware regen

October 7, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe het LED-scherm onderhoudt tijdens de zware regen

Elke jaar is het regenseizoen in elk land.Het Bureau van Meteorologie heeft een waarschuwing voor onweer en onweer uitgebracht om alle eenheden eraan te herinneren om vooraf overstromingspreventie te doen.Hoe kunnen we dan voorkomen dat ons LED-scherm beschadigd raakt door de zware regen in de zomer?


1Vochtbestendig

Alle LED-schermen, zowel binnen als buiten, hebben een standaard bedrijfsvochtigheid.Esdlumen controleert de kwaliteit van de producten strikt.. De bedrijfsvochtigheid van onze outdoor LED-schermen kan 85% bereiken; vooral ons outdoor verhuur LED-scherm kan een bedrijfsvochtigheid van 90% bereiken, wat de extreem vochtige omgeving kan weerstaan.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe het LED-scherm onderhoudt tijdens de zware regen  0
2. waterdicht


Zoals alle elektronische producten moeten de LED-schermen ook waterdicht zijn. Normaal gesproken hebben de buiten-LED-schermen een IP-classificatie.MPA Plus-serie, Shine Plus Series en Hercules Series bereiken een beschermingsniveau van IP65. Je hoeft niet bang te zijn voor de schermen, zelfs niet in zware regen.Het is de moeite waard op te merken dat u de LED-schermen niet in water kunt dompelen, waardoor het circuit uitbrandt.


3- Vermijd vallen.


Er waren nog steeds nieuwsberichten dat de LED-schermen of accessoires vallen en mensen verwonden tijdens de onweer en stormachtige weersomstandigheden.Het is belangrijk om een professioneel team te kiezen om het scherm te installeren. Bovendien is het nodig om voor elke module een veilig touwje toe te voegen.Esdlumen levert installatie van LED-schermen op één station en kiest voor een installatiestructuur van hoge standaard, waardoor het risico op het vallen van het scherm effectief kan worden verminderd.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe het LED-scherm onderhoudt tijdens de zware regen  1
4Blikbescherming

Bliksem is schadelijk voor bijna alle elektronische machines, inclusief het LED-scherm.Een bliksemscherm en andere bliksembeschermingsmiddelen zijn nodig. Bovendien moet de kast van het buiten-LED-scherm worden aangesloten op de grondlijn; de stroomkabel en de signaallijn moeten ook worden uitgerust met de bliksembeschermer.


Als u de bovenstaande vier punten hebt gedaan, moet u het LED-scherm nog steeds redelijk gebruiken tijdens onweer en stormachtig weer.