Kingvisionled leidt Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur voor u om van geleide vertoning op de hoogte te zijn!

July 5, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Kingvisionled leidt Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur voor u om van geleide vertoning op de hoogte te zijn!

1.What moet ik alvorens de Huur LEIDENE Schermen Te kopen het weten? Binnen of Openlucht?

Het buitenmilieu is ruwer dan het binnenmilieu. Daarom de uw stadium LEIDENE schermen om bescherming tegen wezenlijk binnendringen, stof, en water te vereisen.

Sluit of het Verre Afstand Bekijken? Het zal u helpen LEIDENE het schermpanelen voor de reeks met aangewezen resolutie kiezen.

 

2. hoe te om een Stadium LEIDENE het Schermgrootte te berekenen? De norm en de het meest meestal gebruikte beeldverhouding voor heersende stromingsvideo's en vertoningen zijn 16:9.

laatste bedrijfsnieuws over Kingvisionled leidt Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur voor u om van geleide vertoning op de hoogte te zijn!  0

3.What zijn de Voordelen om Stadium de LEIDENE Schermen in Gebeurtenissen Te gebruiken? Levendige Stadiumachtergrond. De grote LEIDENE schermen voor gebeurtenissen worden algemeen uitgeput aan kruid de het bekijken van de deelnemers en van de deelnemers van de show ervaring. De levendige kleur en de briljante gevolgen het geeft kunnen u helpen van een spectaculaire show voor uw publiek trekken, dat publieksovereenkomst en participatie beïnvloedt.

 

4. hoeveel het gekost voor Stadium de LEIDENE Schermen? Het hangt van uw behoeften af. De het schermgrootte, de pixelhoogte en het installatietype zullen de prijs van stadium de LEIDENE schermen beïnvloeden.

 

5.What het type van Inhoud kan op het LEIDENE Stadiumscherm worden getoond? U kunt bijna om het even welk soort inhoud spelen of tonen door de uw stadium LEIDENE schermen. U kon video's spelen aangezien het LEIDENE scherm op stadium wordt ontworpen om alle belangrijke videobestandsindelingen te steunen.

laatste bedrijfsnieuws over Kingvisionled leidt Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur voor u om van geleide vertoning op de hoogte te zijn!  1

6.Is het Moeilijk om een LEIDENE Stadiumvertoning in werking te stellen? Het werkende uw LEIDENE stadiumscherm is enkel als het runnen van uw personal computer. De meeste cliënten die 100 meters weg of minder van het stadium LEIDENE scherm is genoeg voor de het controleren computer die moet worden gevestigd zijn.

 

7.Is stadium de LEIDENE Schermen Geschikt voor Gebeurtenissen met Kleinere Trefpunten zoals Huwelijken? Ja, kunt u uw eigen LEIDEN muurstadium bij uw huwelijk hebben. U kunt opteren verkiezen om stadium LEIDENE vertoningen op om het even welke gelegenheid, gebeurtenis, of viering te hebben.

 

8. Wat is het Verschil van het LEIDENE Stadiumscherm en Binnen of Openlucht Vaste LEIDENE Vertoningen? De LEIDENE stadiumvertoningen kunnen Gemakkelijker zijn installeren. Het keurde een snel optuigensysteem voor snellere en geschiktere installaties goed. De LEIDENE stadiumvertoningen is Duurzamer. Het wordt met een aluminium gegoten lichaamsdoos essentieel gemaakt om constante installatie en mobilisering te weerstaan.

laatste bedrijfsnieuws over Kingvisionled leidt Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur voor u om van geleide vertoning op de hoogte te zijn!  2