Kingvisionled leidt 3D LEIDENE Vertoningsscherm, Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur!

December 28, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Kingvisionled leidt 3D LEIDENE Vertoningsscherm, Internet-Beroemde tot LEIDENE Muur!

1. Wat is 3D LEIDENE Vertoning?

3D LEIDENE scherm is een vertoning die de vertoning van 3D gevolgen die met het blote oog kunnen worden gezien, zonder de behoefte aan professionele glazen toestaat.

Dit scherm biedt uiterst realistische 3D gevolgen aan, kan de inhoud volkomen tonen en trekt de aandacht van voorbijgangers aan.

Om verder te verklaren wat 3D LEIDENE scherm is, is het een soort innovatieve LEIDENE vertoning die zowel LEIDENE vertoningstechnologie combineren, als 3D inhoud om een indrukwekkender visueel effect tot stand te brengen dan traditionele LED/LCD-vertoning.

1.1 wat is 3D OOH?

Als u in reclame geinteresseerd bent, kan er een woord zijn u reeds hebt ontmoet: OOH-reclame.

Uit huis die (OOH) adverteren is een vorm van reclame die buiten het huis van de consument kan worden gevonden. Traditioneel ertussen omvat dit alles van aanplakborden aan wachthuisjes, banken, en alles. Als u een advertentie buiten uw huis (en het is niet op uw mobiel!) ziet, dan bekijkt u zeer waarschijnlijk één of ander soort OOH-advertentie.

Wat adverteert OOH?

OOH-de middelen ‚uit huis die‘, vertegenwoordigend het kunnen buiten het huis van de consument worden gevonden adverteren.

Als u buiten uw huis bent, vindt u zeer waarschijnlijk sommige soorten OOH adverterend zoals LEIDEN aanplakbord, wachthuisjes, enz.

Daarom is 3D OOH een nieuw type van de reclame van welke onlangs stijgt, nemend de voordelen van beide uitgebreide dekking van gerichte die klanten door OOH worden gebracht adverterend, en ook de capaciteit van het grapping van de ogen van mensen onmiddellijk door 3D aanplakbord worden geërft.

U kunt totaal 3D geloven OOH-aanplakbord uw één van de beste manieren kan zijn om te adverteren en op te leiden.

1.2 wat zijn de Grootte?

In het algemeen, voor de binnenschermen, zou de het schermgrootte boven 3sqm moeten zijn; voor openluchttoepassingen, zijn de schermen vaak meer dan 100sqm, en de hoogte van de grond bij de bodem zou niet moeten zijn meer dan 10m.

1.3 wat is de Aangewezen het Bekijken Hoek?

De beste het bekijken hoek is 45 graad diagonale positie van het scherm.

Maar zolang u nog bij een redelijke het bekijken afstand van het scherm bent, kunt u het 3D visuele effect nog zien.

1.4 hoe te om de Hologram 3D vertoning te bereiken?

Hier zijn sommige geadviseerde configuraties:

Hardware (het Scherm):

1, hoge verfrissing: ≥3840hz

2, Hoge grayscale: ≥14bit

3, Hoog dynamisch contrast

4, vormen multi-grafiekkaart

Een professionele decoder en 3D videobron zijn ook nodig.

 

2. Hoe 3D LEIDENE Vertoningswerken?

3D verwijst naar driedimensionele ruimte. Vergeleken met het gewone tweedimensionale beeld, 3D wordt meer driedimensioneel en realistisch, gevend het publiek een betekenis van onderdompeling.

De driedimensionele betekenis komt uit het menselijke visuele systeem. Het basisprincipe van 3D vertoning is glazen of andere apparaten te gebruiken om het inhoudsgebied voor het linkeroog van de kijker en juist oog te scheiden, zodat de twee glazen de beelden van het linkeroog en juist oog respectievelijk, worden en definitief een driedimensioneel gevoel in de hersenen veroorzaken.

De huidige 3D technologie kan in glazentype en bloot oogtype worden verdeeld. De op glas-gebaseerde 3D technologie kan in chromatisch aberratietype, blindtype en polarisatietype (worden verdeeld ook genoemd kleurenafdeling, tijdsverdeling en lichte afdeling).

3D technologieën kunnen in drie types worden verdeeld: de lensseries, barrière schermt en directioneel lichtbronnen. Het principe en weergaveeffect van elke techniek is enigszins verschillend.

2.1 glazentype - Maskerende 3D Technologie

De 3D regeling van de vertoningscontrole van LEIDENE volledig-kleurenvertoning is over het algemeen blind-type 3D technologie. 3D blind het type bereikt hoofdzakelijk 3D effect door de vernieuwingsfrequentie van het scherm te verhogen. Door het beeld in kader twee door kader te verdelen, die het corresponderen links en juiste ogen vormen.

Deze twee die reeksen beelden van, op een ononderbroken doorweven manier worden, getoond zullen de signaalzender de linkerzijde controleren en de juiste lensschakelaars van shuttered synchroon 3D glazen zodat de linker en juiste ogen de overeenkomstige beelden kunnen op het juiste moment zien.

Kan de blind 3D technologie de oorspronkelijke resolutie van het beeld houden, HD-resolutieschermafbeeldingen steunen, en kan het ware volledige 3D de vertoningseffect van HD van LEIDENE volledige kleurenvertoning volkomen voorstellen.

De oplossing voor Glazen typt 3D geleide vertoning

1. De LEIDENE volledig-kleurenvertoning, resolutie kan worden aangepast, is 1080P het beste

2. PC met afzonderlijke grafiekkaart

3. Één 3D videobewerker (Colorlight, Linsn, Novastar)

4. Verscheidene die kaarten ontvangen

5. Speciale 3D glazen

6. HD 3D video

2.2 bloot oog 3D LEIDENE Vertoning

Is de bloot oog 3D vertoning momenteel de populairste openlucht LEIDENE vertoningsoptie. Door lenticular of de spleet om veelvoudige gezichtspunten te vormen om ervoor te zorgen dat de kijker visuele verschillen tussen het linker en juiste oog wanneer het bekijken van om het even welk extern apparaat heeft, waarbij een effect van de bloot oog 3D vertoning wordt gevormd.

De essentie is een bloot oog 3D effect door een 2D LEIDENE vertoning en speciaal veroorzaakte 2D een videoinhoud wordt gevormd die.

Het 3D golfscherm in het SM-Gebouw in Korea gebruikt de schaduwen van de achtergrond als statische 3D referentielijn om het gevoel te geven van het bewegen van golven die door het scherm breken.

Namelijk vouwt de vertoning het scherm 90° en gebruikt videomateriaal dat met het principe van perspectief in overeenstemming is, met het linkerscherm de linkermening van het beeld tonen en het juiste scherm die het belangrijkste standpunt van het beeld tonen.

Wanneer de mensen zich voor de te letten op hoek bevinden, zullen zij het voorwerp tegelijkertijd zien. De partij en de voorzijde van de camera tonen een realistisch driedimensioneel effect.

In deze post: Hoe 3D Aanplakbordwerken? Wij onderzoeken de het werk principes verder van 3D aanplakborden op een eenvoudige manier.

2.3 is 3D Aanplakbord Echt?

Nu, misschien kunt u de vraag beantwoorden: zijn 3D aanplakborden echte 3D?

Het antwoord is absoluut nr. Aangezien het driedimensionele effect door de digitale 3D beelden wordt gecreeerd. Er is geen fysiek element huidig met randen in onwerkelijk het maken van het visuele beeld kijken.

U kunt 3D besluiten LEIDENE aanplakbord eigenlijk is: LEIDEN aanplakbord + 3D inhoud.

 

3. Hoeveel kost een 3D Aanplakbord?

De 3D LEIDENE die het schermprijs varieert van duizenden dollars aan honderdduizenden dollars op grootte, plaats, specificaties, en inhoud worden gebaseerd.

Voorts kunnen de ontwerpen zoals hoekvertoningen extra kosten produceren. Maar vergeet niet om de inhoudsproductie in de definitieve kosten rekenschap te geven.

Hier maken een lijst wij van sommige belangrijke factoren:

3.1 specificaties van de Schermen

(1) grootte

Zoals u het weet, groter de grootte, hoger de aanplakbordkosten.

Voor de binnen LEIDENE 3D schermen, zou de grootte boven 3sqm moeten zijn; voor openlucht 3D aanplakbord, zijn de schermen vaak meer dan 100sqm, en de hoogte van de grond bij de bodem zou niet moeten zijn meer dan 10m.

(2) beveiligingsniveau

Voor openlucht LEIDENE vertoning, is het IP65-beveiligingsniveau de norm.

Als u de capaciteit tot IP66 of zelfs IP68 wilt verhogen, dan is de hogere productiekost redelijk.

(3) visuele prestaties

Het helderheidsniveau, contrastverhouding en grayscale is drie factoren die een directe invloed op het LEIDENE scherm hebben.

3.2 productie van 3D Inhoud

(1) videoingewikkeldheid

De visuele gevolgen hangen grotendeels van de 3D inhoud af.

Het is duidelijk dat ingewikkelder de inhoud, hoger de productiekost. Soms is het zelfs duur aangezien er een groot aantal details is die moeten worden bereikt.

(2) duur

Dit heeft op videotijd en productietijd betrekking.

Langer de duur van de vertoningsmaterialen, duurder zijn zij.

En vergeet niet om in productietijd te incalculeren om een waarschijnlijke prijs in mening te hebben.

(3) productieingewikkeldheid

Typisch, zijn er vijf stappen van productie: bepaalde vereisten, plannend, producerend tevreden, verbeterend het scherm, en het eindigen productgoedkeuring.