De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp van Kingvisionled

April 19, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp van Kingvisionled

De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp
Tegenwoordig, is de meeste openlucht geleide vertoning SMT met witte geleide lamp, en de binnen geleide vertoning, vooral NPP (smalle pixelhoogte) en stadium geleide vertoning, gebruiks grafiet lamp. Maar wat het verschil en hoe te kiezen zijn?
Onder beeld is een duidelijke comparion tussen witte geleide lamp en grafiet lamp (SMD2727)

laatste bedrijfsnieuws over De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp van Kingvisionled  0
De Witte LEIDENE Lamp

De LEIDENE vertoning wordt geassembleerd van plastic steunen en verlichtende wafeltjes. Het primitieve verlichtende wafeltje heeft lage helderheid droevig, maar de slimme ingenieurs berekenden een idee, om de plastic steunen in een witte kom te maken vormen om de nadruk en de bezinning te verbeteren, om ervoor te zorgen dat het wafeltje een helderder effect kan voorstellen.
Spreek van de tekortkomingen van witte LEIDENE lamp, die de kleurenvervorming op de geleide vertoning is. Omdat wanneer wij inhoud in zwart of grijs willen publiceren, deze LEIDENE (witte) kleur van de lamp ook betrokken bij het (zodat kunnen wij niet zwart, grijs publiceren, donkergroen, enz. met deze lamp).
Kortom, offeren de ingenieurs de kleurenrestauratie om hogere helderheid te krijgen.

laatste bedrijfsnieuws over De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp van Kingvisionled  1
De Lamp van grafiet

Met de ontwikkeling van technologie, wordt de helderheid van geleide vertoning hoger en de hogere en witte LEIDENE lamp is niet onze enige keus. Om aan de esthetische eis van mensen in de termen van kleurenrestauratie te voldoen, uit komt de lamp van grafiet. Omdat de lamp van grafiet de contrastverhouding aan het niveau kan brengen de witte LEIDENE lamp niet waarkan bereiken op.
Pros - en - cons. van de lamp van grafiet

1. De lamp van grafiet heeft een hogere contrastverhouding van 10,000:1 terwijl het witte 3,000:1. En het brengt zachtere kleur wegens deze eigenschap.
2. De geleide vertoning zou eleganter kijken wanneer de macht weg is.
3. De zwarte lamp verbruikt minder macht, en dit betekent energy-saving en milieuvriendelijk.

laatste bedrijfsnieuws over De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp van Kingvisionled  2
Wij kunnen hoog-helderheidswafeltjes vervaardigen momenteel, maar in ondertussen, hebben de mensen hoger vereiste in de visuele prestaties, zodat zijn er nog markten voor de lamp van grafiet, zoals de V.S., Europees en Japan. Als u één steekproefkabinet voor verwijzing zou willen proberen, gelieve te aarzelen niet om me te laten het weten.

laatste bedrijfsnieuws over De Verschijning van Zwarte Lamp en Witte Lamp van Kingvisionled  3