Hoe te om het geleide scherm voor uw project te kiezen?

March 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het geleide scherm voor uw project te kiezen?

Tegenwoordig, wordt het LEIDENE vertoningsscherm wijd toegepast in alle gangen van het leven. De mensen krijgen om het LEIDENE vertoningsscherm te kennen, maar zij verwarden nog over hoe te om een geschikte oplossing te maken. Wanneer u aan sommige LEIDENE het schermprojecten werkt, kunt u op manieren overwegen zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het geleide scherm voor uw project te kiezen?  0

Het schermtoepassing

 

Het verschillende daar besliste vereiste zou verschillende soorten het LEIDENE vertoningsscherm moeten zijn. Voor het openlucht LEIDENE scherm, moet het hoog waterdichte en hoge helderheid zijn. De het bekijken afstand is ver, zodat kunnen wij de grote pixelhoogte zoals P8mm P10mm verkiezen om de projectkosten te verminderen. Het openlucht LEIDENE scherm gebruikte meestal voor de openluchttoepassing om de berichten, de reclamefoto's en de video's te tonen. Voor het binnen LEIDENE scherm, moet het hoge definitie zijn. Het gebruikte meestal voor de conferentie, bevelcentrum, leeft uitzending, zalen enz. Wij zouden het kleine LEIDENE van de pixelhoogte scherm moeten gebruiken om het beste beeld en het videoeffect te krijgen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het geleide scherm voor uw project te kiezen?  1

Het schermgrootte en de Hoogte van het het Schermpixel

 

Nadat wij de het schermtoepassing bevestigen, gaan wij de grootte volgens de installatievoorwaarden controleren. Er zijn 3 elementen voor ons om de grootte te controleren: 1) Welk soort de inhoud u moet op het scherm tonen? 2) Waar is de beste plaats om het LEIDENE te installeren scherm en met de plaats, wat is de grootte is het meest aangewezen? 3) Wat is de minimum het bekijken afstandsvorm het publiek?

 

Al deze die informatie wordt verstrekt om ons te helpen de pixelhoogte bevestigen kiest voor dit project. Gewoonlijk, wanneer de het schermgrootte zeer groot is en wij aan het vereiste kunnen voldoen om het zeer duidelijke beeld en de kleinste het bekijken afstand te krijgen, kunnen wij het grote pixelhoogte geleide scherm verkiezen om de projectkosten te verminderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het geleide scherm voor uw project te kiezen?  2

De dissipatie van de het schermhitte en vochtbestendig

De goede hittedissipatie kan het leven van de LEIDENE vertoning uitbreiden. Voor binnentoepassing, is het milieu aardig. De eis ten aanzien van de hittedissipatie is klein. Voor openluchttoepassing, is de helderheid van het LEIDENE scherm zeer hoog, wanneer u het geleide scherm installeert, u zou moeten eerst nadenken over hoe het geleide scherm de hitte zal verdrijven. De cliënt kan de industriële ventilators of AC kiezen. Vochtbestendig zou ook voor de openluchttoepassing moeten worden overwogen. Dat wordt vereist de modules totale verzegeld zijn en wij speciale behandeling op het kabinet zouden moeten doen.